Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
06.03.2017
MAGNETIT
NOVÁ STUDIE NA NAŠEM WEBU: MAGNETIT číst celé
09.03.2016
MĚŘENÍ PROSTORŮ
    MĚŘENÍ PROSTORŮ + GPZ  -  ZDRAVÉ – NEZDRAVÉ BYDLENÍ   Účelem těchto měření je zjištění stavu energetického potenciálu v místnostech, kde přebý... číst celé
07.12.2016
Hledám kámen dle znamení zvěrokruhu
Kameny zvěrokruhu nás pozitivně ovlivňují, podobně jako je to u planet a hvězd, které byly v době našeho zrození v určité pozici na svých oběžných d... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas podnikající fyzické osobě Alena Červenková, se sídlem Hybešova 162/11, 278 01, Kralupy nad Vltavou - Minice, identifikační číslo: 74725343, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským úřadem Kralupy nad Vltavou, č. j. ZIV/166/2009/Spu/3,  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

pravni_kvalita

MAGICKÁ POHODA
Hybešova 162/11
Kralupy nad Vltavou
27801
Kontakt pro dotazy na stav Vaší objednávky,
prodej zboží, informace obchodního charakteru:
magicka.pohodazavinacseznam.cz
737 597 555
(PO-PÁ = 9:00-18:00)
Poradna:
info.magicka.pohodazavinacseznam.cz
tel: 604 379 000
Po-Ne 9:00 - 22:00 hod
Měření GPZ, informace energetického charakteru,
vlastnosti kamenů, magické misky, zářiče, odrušovače, orgonity. 
© 2009 - 2019 www.magicka-pohoda.cz – všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.