Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3MAGNETITNOVÁ STUDIE NA NAŠEM WEBU: MAGNETIT... arr3MĚŘENÍ PROSTORŮ    MĚŘENÍ PROSTORŮ + GPZ  -  ZDRAVÉ – NEZDRAVÉ BYDLENÍ   Účelem těchto měření je zjištění stavu... arr3INFORMACEVětšinu našeho zboží KUPUJETE TO CO VIDÍTE Nekupujete tak zajíce v pytli, ale obdržíte vyobrazený... arr3Hledám kámen dle znamení zvěrokruhu Kameny zvěrokruhu nás pozitivně ovlivňují, podobně jako je to u planet a hvězd, které byly v době... arr3MAGICKÁ POHODANáš rodinný podnik se zabývá nejen prodejem těchto kamenů, ale i dlouhodobým vlastním studiem, které...

ZBOŽÍ V AKCI

NAŠE CENA 190,00 Kč (7,48 EUR)
skladem
NAŠE CENA 130,00 Kč (5,12 EUR)
INSPIRUJTE SE
NAŠE CENA 246,00 Kč (9,69 EUR)
skladem

KONTAKTY

MAGICKÁ POHODA - Alena Červenková
Hybešova 162/11
Kralupy nad Vltavou, 27801
tel: +420 737 597 555
napište nám
Kontakt pro dotazy na Orgonity energie-604 379 000

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

NAŠE CENA 296,00 Kč (11,66 EUR)
skladem
NAŠE CENA 276,00 Kč (10,87 EUR)
INSPIRUJTE SE
NAŠE CENA 232,00 Kč (9,14 EUR)
INSPIRUJTE SE

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas podnikající fyzické osobě Alena Červenková, se sídlem Hybešova 162/11, 278 01, Kralupy nad Vltavou - Minice, identifikační číslo: 74725343, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským úřadem Kralupy nad Vltavou, č. j. ZIV/166/2009/Spu/3,  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.